Værktøj til personlig udvikling

Never stop dreaming!
But remember, dreams only come true, if you act.

Hvad drømmer du om?
Vi går alle med små og store drømme inde i os, men meget ofte handler vi ikke på dem og de forbliver drømme. For nogen af os ved vi nærmest ikke de eksisterer, da vi ofte slet ikke bruger tid på at mærke efter, hvad der virkelig er vigtigt for os eller måske mangler troen på at det virkelig kan opnås.

Noget af det vigtigste, jeg har erfaret er at vi rent faktisk kan opnå alt det vi ønsker, hvis vi virkelig går efter det, og accepterer at det kræver til- og fravalg og ret sikkert også hårdt arbejde. Netop den proces med at se sin drøm i øjnene og sætte ord på hvad skal til for at nå den, gør at vi kan tage ansvaret for enten at gøre drømmen til virkelighed eller måske opdager at drømmen har for store omkostninger på andre områder i vores liv.

En start på denne proces kan være at arbejde med Handlingshjulet, et super godt værktøj til at skabe overblik over de vigtigste områder i dit liv og sætte dem i perspektiv overfor hinanden. Prøv det selv, hent skabelonen herunder og tag det første skridt mod handling.

Giv mig endelig et kald, hvis du har brug for hjælp.
Rigtig god fornøjelse med arbejdet💗

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.