Om Mig

Mit navn er Bibi Liebmann og jeg brænder for DIN udvikling!

Min personlige vision: 

er at være en kilde til inspiration og være kompetent, ærlig og ansvarlig. En der handler og siger tingene som de er – og tør tage de rigtige beslutninger. Jeg brænder for mennesker, moderne ledelse og strategi og jeg lægger stor vægt på det menneskelige aspekt, da mennesker driver virksomheder. Og så er det essentielt for mig at kunne udvikle mig: at være visionær, kreativ, åben og rummelig i min omgang med andre mennesker og aldrig stå stille: stilstand er lig med tilbagegang.  

Min passion er at sætte både den personlige samt strategiske udvikling på dagsordenen, ude i erhvervslivet. Jeg arbejder helhedsorienteret og skaber langsigtede, holdbare løsninger, og jeg tror på at de rigtige rammer og strategisk synlighed, skaber grundlag for moderne organisationer og top-engagerede ledere og medarbejdere, der udnytter deres ressourcer til fulde og dermed får størst mulige værdi for alle parter  

= værdiskabelse på alle bundlinjer.  

Vision

Medvirke til at skabe værdi, vækst og bæredygtig udvikling i de fynske ejerledede virksomheder – rygraden af det fynske erhvervsliv.

Mission

Med min coachende og helhedsorienterede tilgang, vil jeg rådgive ejerledere og medarbejdere til en større indsigt i dem selv og deres forretning og derved skabe klarhed og kontrol, gennem et kontinuerligt arbejde med strategi og målsætninger. Resultatet bliver veldrevne virksomheder, hvor ejerlederen er i kontrol og derved er den optimale leder, der skaber bæredygtig vækst og udvikling, samt værdi for alle interessenter.

Værdier

Tillid og tryghed er afgørende for et godt og værdiskabende samarbejde og det skabes på baggrund af stærke værdier:
- ærlighed
- ansvarlighed
- grundighed
- frihed
- udvikling.
Disse værdier er grundlæggende i mig som person, i mit arbejde og mine relationer.

Hvad har jeg med i bagagen:
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.