Strategisk Rådgivning

Bæredygtig strategi skaber udvikling og vækst!

De ejerledere, der har et klart formål med deres virksomhed, og som arbejder med strategiske mål for virksomhedens udvikling, klarer sig godt. Deres virksomheder vokser. Jeg hjælper dig med at komme godt i gang eller godt videre med denne udvikling, ved at vi sammen formulerer konkrete strategiske målsætninger og handler på at nå de fastsatte mål. Gennem en helhedsorienteret og skræddersyet fælles indsats, skaber vi sammen udvikling og resultater! 

Strategisk proces:

Formulering af den strategiske intention, mål og målsætninger.

Kommunikation af strategi, herunder ledergruppens evne til at samarbejde mod fælles mål og holde fokus og momentum.

Analyse af problemstillinger og bagvedliggende årsager, samt rådgivning omkring mulige løsninger og hjælp til en klar eksekveringsplan.

Få overblik og klarhed, så du er i kontrol og kan skabe udvikling, vækst og værdi på alle bundlinjer.

Struktur:

At have en klar struktur er en afgørende faktor for at skabe ro, orden og overblik.

Det kan være helt fysiske forhold, organisationens opbygning og ansvarsområder, beskrivelse af processer og dertil hørende procedurer samt arbejdet med en fælles forståelse og kommunikation omkring strukturen.

Digitalisering:

Ønsker du at komme i gang eller videre med at digitalisere dine forretningsgange, kan jeg hjælpe med at definere områder hvor det giver størst værdi at digitalisere – i dit tempo og med fokus på størst mulig værdiskabelse for dig, dine medarbejdere og din virksomhed.

Eksempler på dette kunne være intern kommunikation, kundekommunikation, datastruktur, processer som f.eks. digitalisering af kreditorfakturaer, dokumenthåndtering og at fjerne unødige manuelle arbejds- og papirgange.

Eksport:

Har I planer om eksport eller har I taget det første skridt? Så står I måske også som mange andre og finder det udfordrende at komme godt i gang. Forud for et vellykket eksporteventyr, ligger nemlig et stor arbejde og venter. De nye markeder har ofte en anderledes kultur, specielle krav til produkter og ikke mindst den sproglige barriere kan udfordre. Venter eksporteventyret derude, så kan det være godt at tage en rådgiver med på råd, fra start af. Det kan sikre en succesfuld start på nye markeder.

Iværksætterrådgivning

Jeg er en del af Odense Kommunes tilbud til iværksættere, hvor du kan få 1-2 timers gratis rådgivning. 

Læs mere her: 
https://www.odense.dk/erhverv/ivaerksaetter/vejledning-og-sparring/private-raadgivere/ledelse-og-strategi  

Vælger I at entrere med mig, får I:

RESULTATER MED GARANTI!

Som ny kunde hos mig er du garanteret fuld tilfredshed på rådgivning.
Det betyder i praksis, at er du ikke tilfreds efter de første 3 timer, så kan du afbryde samarbejdet kvit og frit.
 

Til gengæld forventer jeg også at du som kunde, giver mig en åben og ærlig feedback, som kan understøtte et succesfuldt samarbejde. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.