ICF certificeret coach

Så er min ICF certificering som coach i hus!

Jeg kan nu skrive ICF Certificeret coach på CV’et. Stort tillykke til alle mine co-coaches på Maj-holdet 2021 ved Sofia Manning, samt et stort tak til alle de dygtige lærere på uddannelsen Tino Mark KjærsideAnette BorgenLykke Rix, Henriette ClaydonSofia Manning og Tina Kaare. Og ligeledes en stor tak til min personlige mentor Ann Moth.

Selvom det er afslutningen på et vildt spændende og meget lærerigt forløb, så er det kun starten på alt det jeg kan komme ud og bidrage med – med en masse ny viden og værktøjer i rygsækken.

Coaching er for mig blevet en stor del af den måde jeg er på, som menneske, og jeg både mærker hos mig selv og hos andre, hvor stærkt et værktøj det er: et positivt transformationsværktøj, der skaber klarhed og handling! Det befrier en fra et fastlåst mindset og skaber en både indre og ydre udvikling, der er virkelig powerfuld. Og det, som jeg personligt synes er det vigtigste ved coaching, er at man selv bærer svaret.

Er du nysgerrig på hvad coaching kan gøre for dig, så tøv endelig ikke med at at give mig et kald. Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale før et forløb, hvor vi sammen afklarer, hvad du har brug for og hvad jeg kan hjælpe dig med.
Det skaber tryghed og tillid.

Læs mere om coaching her eller kontakt mig her.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.